Ny VD i Orrefors Kosta Boda

Skicka sidan Skriv ut PDF

Till ny VD i Orrefors Kosta Boda AB har utsetts Johan Cavalli.

Johan kommer närmast från egen verksamhet i Schweiz och har dessförinnan arbetat i olika ledande befattningar inom Tetra Pak-koncernen. Johan har omfattande och lång erfarenhet från utländska marknader och har arbetat i åtta olika länder på fyra olika kontinenter. Johan kommer att tillträda tjänsten den 1 september 2010.

”Vi är väldigt nöjda med rekryteringen av Johan, som har alla förutsättningar att framgångsrikt leda Orrefors Kosta Boda. Johan har en fantastisk utlandserfarenhet som blir mycket viktig för Orrefors Kosta Boda’s expansion på de utländska marknaderna. Därtill har Johan de ledaregenskaper som krävs och som även passar bolaget.” säger Torsten Jansson, VD och koncernchef i New Wave Group.

”Jag ser verkligen fram emot utmaningen att leda Orrefors Kosta Boda till lönsamhet och tillväxt. Jag tror mina kontakter och erfarenheter från många marknader kan bli till stor nytta för bolaget och fokus de närmaste åren blir både vår hemmamarknad och de utländska marknaderna,” säger Johan Cavalli.

Samtliga berörda fackförbund har samtyckt till och förordat utseendet av Johan Cavalli till VD i bolaget.

Kosta den 4 maj 2010
New Wave Group AB (publ)
Torsten Jansson
VD

För ytterligare information kontakta:
Torsten Jansson, VD
Tel: 031-712 89 01
E-post: Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den

 

Källa: NWG.se

 
Annons
Annons

Tipsa oss!

Har du en artikel , nyhet eller ett tips?

Maila till tips@dagenspromotion.se

Nyhetsbrev