C&T introducerar Dixon Earth, Wind & Fire miljövänliga golfbollar!

Skicka sidan Skriv ut PDF

Efter en framgångsrik introduktion av Dixon miljövänliga golfbollar under 2009 kommer nu ytterligare en miljövänlig boll från Dixon golf. Man passar också på att byta modellnamn samt förpackning och logotyp.

Dixon kommer inför säsongen 2010 att ha tre olika bollar i sortimentet:

Dixon Earth

Världens första miljövänliga golfboll får ny logo och ny förpackning. Dixon Earth är gjord för den lite kräsne golfaren som vill ha känsla, kontroll och spinn.

Dixon Wind
Är det nya namnet på Dixon ED (Eco Distance) som fått ny logo och ny förpackning. Dixon Wind har ett hårdare skal och kärna samt ett dimpelmönster som ger mindre spinn och lägre bollbana. Resultatet blir längre och rakare slag. Det här är bollen för den som vill slå långt från Tee. Bra känsla och kontroll.

Dixon Fire
En ny boll i Dixon familjen som kommer under mars 2010.  Fire kommer att kunna mäta sig med världens mest kända och spelade boll. Dixon Fire är för den riktigt kräsne golfaren där bara det bästa duger. En Tour boll helt enkelt!

Earth, Wind & Fire
Gemensamt för samtliga Dixon bollar är att de är helt igenom miljövänliga. De innehåller inga tungmetaller, bly, tungsten, kadmium, etc. som faktiskt ALLA andra bollar gör, även om det är i små kvantiteter.

Det gör Dixon bollarna till världens enda återvinningsbara golfbollar. Förpackningarna är naturligtvis helt tillverkade i återvunnet material.

Dixon Earth, Wind & Fire bollar är miljövänliga hela vägen från kärna till skal, och i förpackning och tillverkning.

Om Företaget:
C&T International bildades 2003 och är ett import och distributionsföretag inom företrädesvis sportartiklar med fokus på golf. Företaget samarbetar med tillverkare och produktutvecklare över hela världen. Sortimentet består av innovativa och intressanta sport och golf produkter som distribueras via noggrant utvalda återförsäljare, framförallt i de nordiska länderna, Estland, Lettland, Litauen och Ryssland men också i övriga Europa. C&T kommer att kontinuerligt lansera nya spännande produkter på den Europeiska marknaden direkt och via återförsäljare.

Annons:

Få 500 GRATIS Visitkort - 0 kr för nya kunder. Här är din Kupongkod:26j43w9g3k

Senast uppdaterad ( Onsdag, 9 December 2009 11:27 )  
Annons
Annons

Tipsa oss!

Har du en artikel , nyhet eller ett tips?

Maila till tips@dagenspromotion.se

Nyhetsbrev