Adcom Group blir medlemmar i Gosh

Skicka sidan Skriv ut PDF

Adcom, ett av de ledande kommunikations- och promotionföretagen i Schweiz med en omsättning på 500 msek och Gosh, en Sverige-baserad internationell kedja med medlemmar inom profil- och promotionmarknaden med en sammanlagd omsättning om ca 400 msek, har idag träffat en överenskommelse där Adcom Group blir medlemmar i Gosh.

Rainer von Holzen, VD för Adcom International Ltd, med kontor i Zug i Schweiz och Hamburg i Tyskland, och Lars-Erik Strömberg, VD för Gosh, har idag meddelat att Adcom Group ansluter sig till Gosh som fullvärdig medlem samt att Adcoms bolag i Shanghai etablerar affärskontakter med samtliga Gosh medlemmar med omedelbar verkan. Adcom kommer också att producera och förse Gosh med digitala lagringsprodukter inklusive lagringsprogram genom sin division inom digitala medier.

Rainer von Holzen:

I den starka och uppåtgående trend som marknaden nu har så är det rätt tid för Adcom att söka internationellt samarbete med en slagkraftig grupp som Gosh. Samarbete internationellt är än så länge unikt i vår bransch. Genom att bli medlemmar i Gosh har vi fördelen av att dels kunna ta del av de fina avtalsleverantörer som Gosh har, samt också att vara en del av den nya utvecklingen i branschen som Gosh leder.

Lars-Erik Strömberg:

Detta är det första steget av många kommande i vår internationella satsning för att bli den ledande kedjan för profil- och promotionföretag i Europa. Vi känner oss hedrade över att Adcom valt att komma med som fullvärdig medlem och vi ser fram mot ett spännande samarbete med Adcom för att skapa bra affärer för alla våra medlemmar.

Adcom group är en av de ledande aktörerna inom företagskommunikation i Schweiz. Adcom, med sina nio dotterbolag, erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom företagsprofilering, presentartiklar och kommunikation med tillhörande reklamtjänster. Adcom grundades för tolv år sedan av CEO Michael Fischer.Gosh är Skandinaviens största kedja för fristående återförsäljare inom profil- och promotionprodukter. I Sverige finns Gosh representerat på 32 platser med för närvarande 19 medlemmar. Gosh internationella verksamhet finns i det helägda dotterbolaget Gosh International. Tillsammans omsätter vi 400 msek.

För ytterligare information: Rainer von Holzen + 41 41 766 10 55, rainer, Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den ,

www.adcom.ch

Lars-Erik Strömberg, 0708 – 10 18 88, Den här e-postadressen är skyddad från spam bots, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den , www.goshpromotion.se

 
Annons
Annons

Tipsa oss!

Har du en artikel , nyhet eller ett tips?

Maila till tips@dagenspromotion.se

Nyhetsbrev