2009 – Ett fantastiskt år för Fronta

Skicka sidan Skriv ut PDF
Fronta startade 1 jan 2007 och är i dag Sveriges snabbast växande profilreklamkedja. 2009 har varit ett mycket bra år då vi knutit 5 nya medlemmar till kedjan, och hittills under 2010 ytterligare 2. Fronta ökar när andra minskar. Vi är fn. 18 medlemmar från Kiruna i norr till Malmö i söder och tillsammans omsätter Frontakedjan ca 200 miljoner kr.

Kedjans grundidéer är samarbete, gemensamma avtal med leverantörer, samordning av marknadsföring och egna produkter i ett eget varumärke.

För att ge medlemmar styrka och möjlighet till unika erbjudanden har Fronta i dag ett sortiment med produkter under eget varumärke. Nu tar vi nästa steg:

  • Produktmärkning. Vi har knutit resurser till oss då det gäller all slags förädling på hårt som mjukt, på ett och samma ställe

  • Logistik. Alla Frontaprodukter kommer att lagerhållas hos vår förädlare. Frontas medlemmars fraktkostnader kommer i och med detta att sjunka radikalt.

  • Webben. Frontas hemsida har uppdaterats med en elektronisk katalog (webshop) där vi kan visa ett större djup i varje produktgrupp än i en vanlig katalog. Detta är ytterligare ett viktigt steg i vår strävan att bli ett förstahandsval hos våra medlemmarnas slutkunder.

  • Barncancerfonden. Fronta har inlett ett långsiktigt samarbete med Barncancerfonden, som gör en oerhörd nytta i sin dagliga verksamhet. Det är vi stolta för.

  • Expedition Robinson. Fronta syns på bästa sändningstid varje lördagskväll. Vikten av att exponera varumärket på nationell nivå står i proportion till styrkan i varumärket. Fronta är i dag ett välkänt och starkt varumärke.

  • Yrkeskläder. Fronta erbjuder ett mer strategiskt och kommunikativt upplägg på erbjudanden gällande yrkeskläder. Det vill säga integrering i hela profileringskoncept (stora som små) som Fronta med sin specialkompetens kan presentera på ett helt annat sätt än traditionella försäljningskanaler.
 
Annons
Annons

Tipsa oss!

Har du en artikel , nyhet eller ett tips?

Maila till tips@dagenspromotion.se

Nyhetsbrev